Predstavljanje

MICK d.o.o. je poduzeće za osnovano 04. svibnja 1992. godine. Sjedište tvrtke nalazi se na adresi Kukuljanovo 447, Škrljevo, u industrijskoj zoni R27. Tvrtka posjeduje dva skladišno prodajna centra (Zadar i Pula) i predstavništvo u Zagrebu. Tvrtka se bavi trgovinom na veliko i malo reprodukcijskim materijalima crne i obojane metalurgije.

Na svojim zalihama poduzeće u prosjeku skladišti 6000 tona svih vrsta čeličnih cijevi, limova, kutnog i plosnatog čelika, čeličnih nosača, aluminijskih i bakrenih limova, građevinskih skela, ogradnih elemenata, brusnih i reznih ploča, vibro pletiva …, a ponudu usmjerava prema metaloprerađivačkoj i petrokemijskoj industriji, brodogradnji, građevinskim poduzećima, maloprodajnim distribucijskim centrima te podržava projekte izgradnje plinovoda, vodovoda i svih vrsta kanalizacijskih sustava.

Poslovna politika tvrtke oslanja se na korištenje ljudskog resursa te korištenje moderne tehnologije za praćenje poslovnih događaja, planiranje poslovanja i sl.

Misija tvrtke jest na što kvalitetniji način posredovati između sfere proizvodnje i proizvodne potrošnje, a osnovni cilj poduzeća je brzo i kvalitetno odgovoriti na zahtjeve tržišta što osigurava kroz suradnju s vodećim europskim proizvođačima. Dobar bonitet i ugled u međunarodnoj trgovini omogućuje društvu da u kratkom roku osigura robu u željenim kvalitetama, standardima, dimenzijama i količinama popraćenu odgovarajućim certifikatima proizvođača o kvaliteti i porijeklu robe.

Nadamo se da ćete u nama prepoznati kvalitetu i pouzdanog partnera.

web dizajn studioweb design studioweb design studioizrada web stranicaizrada stranicaweb design rijekaweb design studioweb studioweb studio rijekaweb dizajnweb dizajn rijekaweb dizajn zagrebweb hostingweb hostinghostinghostingweb studioweb studio rijekaweb design studioweb studio zagrebIzrada web stranica by web design studio i hosting design project